eCommerce Specialists – Den Bosch

Voor een bekende internationale retailer zoeken wij per direct naar eCommerce Specialists in de regio van Den Bosch.

Wat ga je doen?

 

Als eCommerce Specialist ben je verantwoordelijk voor de uitrol van verschillende complexe projecten voor een internationaal opererende ecommerce / retail organisatie. Jij bent verantwoordelijk van a tot z voor de online marketingkanalen binnen de formule, met sterke focus op conversie optimalisatie / cro.

Jij bent ervaren in het opzetten, managen en monitoren van Adwords / Bing / Yahoo campagnes. Uitstekende kennis van SEO / Content / Social Media Marketing, uitermate analytisch en ervaren met verschillende analytics tools om conversie mee te sturen (Google Analytics, Omniture, Coremetrics). Affiliate Marketing en RTB Display zijn daarnaast ook belangrijk in deze rol, gezien je verantwoordelijk bent voor enkele webshops binnen de formule. Kortom een allround positie met de focus op conversie, zowel uitvoerend als strategisch verantwoordelijk voor internationale shops in NL / BE / DE.

Zelf heb je bij voorkeur ook kennis op het vlak van Usability, User Experience, UI / UX Design, Tracking & Tagging tools, Social Ads & Marketing. Onze klant voert een omni-channel strategie en hebben dan ook verschillende fysieke winkels, social platform, app en verschillende webshops. Al met al een uitdagend positie voor een bedrijf met populaire producten, gericht op de consumentenmarkt.

 

Gevraagd wordt:

 

– Een afgeronde HBO / WO opleiding
– Minimaal 3 jaar ervaring met Web Analytics, SEO, SEA, Affiliate, RTB, Content, Social, Email
– Fulltime beschikbaar voor 40 uur per week
– In het bezit van een rijbewijs B
– Liefst ervaring in de retail / fashion, bureauzijde, a-merk

 

Wij bieden:

 

– Een uitstekend salaris tussen de €40K – €55K, op basis van kennis en ervaring
– Goed secundair pakket met pensioen en bonusregeling
– Een verantwoordelijke senior positie direct onder de eCommerce Director
– Werken met een multidisciplinair team binnen een zeer prettige organisatie
– Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

 

Interessant?

Reageer Nu!