Kandidaten Onze werkwijze

REX richt zich enkel en alleen op recruitment binnen de disciplines Online Marketing, E-Commerce en Web Development. Onze Consultants zijn dan ook echte specialisten die allen dan ook voorheen werkzaam geweest in de Online Marketing & E-Commerce en Web Development branche.

Wij proberen jou hierin dan ook te ondersteunen door vanuit de persoon de markt te benaderen. Zo creëren we voor jou persoonlijk verschillende passende mogelijkheden, die je vervolgens kunt vergelijken om de juiste en meest relevante keuze te maken in het vinden van een nieuwe baan.

Door onze specialistische kennis en ervaring begrijpen we als geen ander wat je kunt en wat je precies wilt. Onze consultants kunnen snel en gericht inschatten welke banen en werkgevers voor jou interessant zijn. Je hoeft ons dus niet tot vervelens toe uit te leggen wat jouw expertise is en welke vervolgstap daarbij hoort. We spreken immers dezelfde taal.

Wij opereren door heel Nederland en werken voor organisaties in elk segment van de online markt. Het is dan ook ons streven om elke kandidaat te laten bedienen door een consultant met een expertise in zijn of haar netwerk. Op deze manier lopen we niet elkaars tijd te verdoen en krijg je enkel gericht en passend aanbod op maat gemaakt.