Senior eCommerce Project Manager – Amsterdam

Voor een bekende internationale retailer zoeken wij per direct naar een Senior eCommerce Project Manager in de regio van Amsterdam.

Wat ga je doen?

 

Als eCommerce Project Manager ben je verantwoordelijk voor de uitrol van verschillende complexe projecten voor een internationaal opererende eCommerce organisatie. Jij bent verantwoordelijk van a tot z voor de oplevering van een nieuwe webshop, social platform, app en andere complexe applicaties die ervoor moeten zorgen dat onze klant ook in de toekomst succesvol zal blijven in de overgang van bricks naar clicks.

Jij bent ervaren in het begeleiden, bewaken en managen van dergelijke complexe projecten, jij bent dan ook de interne schakel tussen de verschillende stakeholders (IT, Marketing, eCommerce, Finance, MT). Bij voorkeur weet je dit dan ook ten uitrol te brengen middels de SCRUM methodiek. Daarnaast zal je ook met externe partijen samenwerken om deze projecten binnen het gestelde timeframe en budget succesvol op te leveren. De voorkeur ligt dan ook bij een kandidaat met een sterk netwerk aan advertising-, development- en online agencies.

Zelf heb je gedegen kennis en ervaring op het vlak van Usability, Online Marketing, Conversie Optimalisatie, UI / UX Design, Software / App Development / Project Management en Analytics.  Onze klant voert een omni-channel strategie en hebben dan ook verschillende fysieke winkels, social platform, app en webshop. Al met al een uitdagend positie voor een bedrijf met populaire producten, gericht op de consumentenmarkt.

 

Gevraagd wordt:

 

– Een afgeronde HBO / WO opleiding
– Kennis en ervaring met Analytics, Usability, UI / UX Design. Software / App Development en Online Marketing
– Fulltime beschikbaar voor 40 uur per week
– In het bezit van een rijbewijs B
– Ervaring met het managen van complexe online of eCommerce projecten

 

Wij bieden:

 

– Een uitstekend salaris tussen de €45K – €55K, op basis van kennis en ervaring
– Goed secundair pakket met bonusregeling tot €7K op jaarbasis
– Een verantwoordelijke senior positie binnen het eCommerce team
– Werken met een multidisciplinair team binnen een prettige organisatie
– Volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Interessant?

Reageer Nu!