Werkgevers Onze werkwijze

Het voordeel dat wij als Web Focussed Recruitment Consultancy bieden aan onze klanten is dat wij door ons specialisme in Online Marketing, E-Commerce en Web Development snel de juiste kandidaat weten te vinden. We hebben enorm veel kennis van de markt, waardoor we niet alleen de behoefte begrijpen, maar ook goed kunnen meedenken en echte oplossingen kunnen bieden.

Hoe we te werk gaan?

We beginnen met een grondige kwalificatie van het betreffende functieprofiel. Om de beste kandidaat te kunnen leveren is het erg belangrijk om goed te begrijpen wat je precies zoekt. Dit vertel je een van onze consultants tijdens een hiervoor ingeplande afspraak. Dit kan telefonisch, maar het liefst bij jou op kantoor. Zo kunnen we ook een goede ‘feeling’ met organisatie en personeel krijgen.

Vervolgens gaan we op zoek binnen ons bestaande netwerk als daarbuiten. We zullen we iedereen benaderen die voldoet aan je omschrijving. Verder zetten we een uitgebreide wervingscampagne op door de vacature uit te zetten op de bekende job portals, social media kanalen en blogs. Ook gaan we mensen proactief benaderen via de social netwerken. Zo worden niet alleen de actieve baan-zoekenden bereikt, maar ook de groep van latent zoekenden. We garanderen op die manier het maximale bereik aan kandidaten, zodat wij de meeste relevante kandidaten kunnen aanleveren.

Op basis van de wervingsrespons gaan we gesprekken aan met de kandidaten. Bij het selecteren houden we de wens van onze klant scherp voor ogen. Van de geïnteresseerden selecteren wij enkel de meest geschikte kandidaten, die wij je vervolgens toe zullen sturen met daarbij heldere uitleg van zijn of haar competenties en bijbehorende voorwaarden. Wanneer je kandidaten uitnodigt voor een gesprek, begeleiden we het hele interviewproces door afspraken duidelijk af te stemmen, feedback te geven en te adviseren bij de aanbieding. Op die manier kunnen we de grootste kans op succes garanderen. Bovendien bespaart dit je zeeën van tijd. Kortom, efficiëntie door kwalitatief het hele recruitment proces te doorlopen!